Bio-Ethanol Haarden

29/08/2019
Bio-ethanol is een brandbare vloeistof die gemaakt wordt van voedingsgewassen zoals maïs, graan of suikerriet. Deze brandstof is bio aangezien het volledig van natuurlijke reststoffen wordt gemaakt. Bij de verbranding van bio-ethanol komt geen roet, rook of geur vrij, wat deze stof ideaal maakt voor een haard. Zo creëer je heel eenvoudig een gezellig vuur zonder dat je een schoorsteen nodig hebt.

Bio-O!
​Een bio-ethanol haard van Bio-O! lijkt net een echte gashaard, maar je hebt er geen schouw voor nodig. Deze gezellige sfeerhaard is volledig elektrisch en zet je aan met een druk op de knop. Geniet van een mooi vuurbeeld dat bovendien absoluut veilig is. De sfeerhaarden van Bio-O! dragen de CE standaard.

Cocoon Fires
​De haarden van Cocoon branden tot wel 6 uur lang en zorgen voor gemakkelijke en onmiddellijke warmte. Met één beweging geniet je van snelle en gecontroleerde warmte. Dankzij bio-ethanol verbrandt een Cocoon-haard even weinig CO2 als een kaars.

Icon Fires
Met Icon Fires krijg je de luxe openhaard die je wenst. Geniet van een hoge mate van warmtecontrole dankzij bio-ethanol. Deze haarden zijn gemaakt van de beste materialen met fijne details en hoogwaardige technologie. Icon Fires zorgt voor een aangename warmte en gezellige sfeer.

Aangepaste openingstijden

In de maanden mei, juni, juli & augustus zijn we open op zaterdag van 10:00 tot 13:00