Ballet haarden

Gashaarden

Ontdek de warmte en eenvoud van onze gashaarden: sfeervol, onderhoudsarm en gebruiksvriendelijk. Met ons gesloten verbrandingssysteem heeft u geen traditioneel rookkanaal nodig. Als erkende gasinstallateur bieden wij zowel inzet- als inbouwoplossingen voor elk interieur.

Wij werken met Barbas, Bellfires, M Design, Rais & Wellstraler.

04 2 1

Gashaarden - Inbouw

Onze inbouw gashaarden bieden een veelzijdige oplossing voor elk interieur, perfect voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Kenmerkend aan onze collectie zijn de diverse stijlopties, waaronder front, hoek, 3-zijdig, room divider en doorkijk modellen. Bovendien heeft u volledige vrijheid in de keuze van afwerking, waardoor u de haard volledig kunt personaliseren naar uw smaak. Kies voor kwaliteit en flexibiliteit met onze gashaarden inbouwcollectie.

Gas Fire Front 110 75 kader FF

GASHAARDEN - INZET

Inzet gashaarden zijn de ideale oplossing voor wie zijn huidige inzethaard of openhaard wil vervangen. Ze bieden een aanzienlijk hoger rendement dan traditionele openhaarden. Specifiek ontworpen voor een efficiënte en stijlvolle upgrade, geven onze inzet toestellen een moderne touch aan elke bestaande haardsituatie.

Smart Bell 80 80 klassiek kader 52 mm

GASHAARDEN - VRIJSTAAND​​

Ontdek onze vrijstaande gashaarden, ideaal voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties. Of je nu een moderne of klassieke uitstraling zoekt, onze gashaarden combineren stijl met een hoog rendement. Investeer in kwaliteit en sfeer met onze premium collectie gashaarden.

VIVA L 100 Gas 2 scaled

Gesloten en Open verbranding:

Gesloten Verbranding Gashaarden: Onze gashaarden met gesloten verbranding zijn hermetisch afgesloten van de leefruimte. Ze gebruiken een concentrische buis om lucht rechtstreeks van buiten te halen, geschikt voor installatie via de schoorsteen, het dak of de buitenmuur. Een bijkomend voordeel is dat er geen extra ventilatie in de kamer nodig is, wat zorgt voor een efficiënte werking.

Open Verbranding Gashaarden: Ondanks de term ‘open’, zijn deze gashaarden uitgerust met een glasplaat aan de voorkant en garanderen ze een hoog rendement. Ze zijn aangesloten op een schoorsteen en gebruiken lucht uit hun omgeving voor de verbranding. Voor de veiligheid en conform de wetgeving, dient er een verluchtingrooster in dezelfde ruimte geïnstalleerd te worden. Deze modellen zijn tevens uitgerust met een thermische terugslagbeveiliging. Bij eventuele problemen, zoals een doof waakvlam, zorgt een geavanceerd veiligheidssysteem voor een directe en automatische afsluiting van de gastoevoer.

Aangepaste openingstijden

In de maanden mei, juni, juli & augustus zijn we open op zaterdag van 10:00 tot 13:00