Ballet haarden

TOTAAL CONCEPTEN

Wij verzorgen jouw droominterieur zodat je gezellig zonder zorgen kan genieten van je ingewerkte haard. Vuurbeleving op maat

Bij ons kan je terecht om samen met onze interieurarchitecte jouw droominterieur vorm te geven.

Om je interieur te bespreken, maak je best een afspraak in onze toonzaal. Dan hebben we voldoende tijd vrij om uw wensen te bespreken. Breng de afmetingen van de ruimte of het plan van de woning mee. Foto’s van de bestaande ruimte of ideebeelden neem je best ook mee om een idee te krijgen van de stijl van jullie woning. Samen bespreken we jullie noden, de materialen, het budget  en maken we reeds schetsmatig een idee van het maatwerk. Deze schets wordt met 3D beelden in vorm gezet in jullie ruimte. Hierbij werken we een bijhorende offerte uit zodat u een beeld krijgt van de totale kostprijs. Graag bespreken we dit uitvoerig samen met jullie en doen we de nodige aanpassingen in het ontwerp. De mogelijke materialen voor de uitwerking van het project worden aan jullie voorgelegd. We hebben hierin een ruim aanbod. Ook verlichting kan mee geïntegreerd worden in jullie droomproject. Zodra jullie je helemaal thuis voelen in het ontwerp, plannen we een opmeting in. Hierna worden de definitieve uitvoeringsplannen uitgewerkt welke na goedkeuring in productie gaan. Onze schrijnwerkers verzorgen een goede voorbereiding en verzorgen de plaatsing van het maatwerk de dag na de plaatsing van de haard. Op die manier verloopt ons werk hand in hand met ons plaatsingsteam van de haarden en kan u van een vlotte afwerking genieten.

Kom zeker eens langs bij ons in de toonzaal om jullie mogelijkheden te bespreken.
Onze interieurarchitecte ontvangt jullie graag om samen met jullie een mooi voorstel uit te werken.

Naast onze haardafwerkingen verzorgen we gehele woninginrichtingen. Ons maatwerk beperkt zich dus zeker niet alleen tot jullie haard. Ook voor maatwerk in jullie leefruimte, dressing, badkamer, kantoor, poolhouse kan u bij ons terecht!

Tot binnenkort!

E5B3172

Aangepaste openingstijden

In de maanden mei, juni, juli & augustus zijn we open op zaterdag van 10:00 tot 13:00