Ballet haarden

3 GENERATIES ERVARING​

Bij Ballet geniet je van 3 generaties aan ervaring en expertise in haarden en kachels. Met specialisaties in vrijstaande kachels, vrijstaande haarden en de inbouw van volledig afgewerkte gas en houthaarden ben je bij ons aan het juiste adres voor gezellige warmte in jouw woning. Vooral

onze energiezuinige speksteenkachel Tulikivi is zeer populair. Na slechts 3 à 4 uurtjes branden heb je genoeg warmte voor de hele dag.

Mensen willen steeds meer ontzorgd worden, waardoor wij de nadruk leggen op totaalprojecten. Alle werken worden van begin tot eind door ons uitgevoerd, van het plaatsen van de gashaard of houthaard tot de afwerking van het omliggende interieur. Als erkende Cerga gasinstallateur leggen en keuren wij zelfs de gasleiding volledig zelf.  Daarnaast hebben wij een uitstekend team van schrijnwerkers, die zorgen voor de aankleding van de mantel en maatkasten met geïntegreerde verlichting. Onze interieurarchitecte verzorgt vooraf de begeleiding bij het uitwerken van een gepast interieur op maat en naar

wens van de klant. Hierdoor heb je slechts één aanspreekpunt waardoor eventuele vragen onmiddellijk uitgeklaard kunnen worden. Maar je kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor enkel en alleen de technische plaatsing.

Wij staan je bij tijdens het volledige proces, van A tot Z en we garanderen je steevast de beste service. Wij doen steeds ons uiterste best om alle werken binnen de afgesproken termijn af te werken, en ook nadien kun je beroep blijven doen op onze dienst na verkoop.

Kom dus zeker eens langs in onze vernieuwde toonzaal! Neem alvast enkele foto’s en de afmetingen van jouw woning mee en geniet onmiddellijk van vrijblijvend advies!

ballet over ons e1686578968228 transformed 2

STAPPENPLAN NAAR UW TOTAALAFWERKING

  1. Maak een afspraak bij onze interieurarchitecte in onze toonzaal.
  2. Bezorg sfeerfoto’s & afmetingen van uw woning.
  3. Samen bekijken we de mogelijkheden, uw wensen, materialen, stijl,…
  4. Er worden 3D-beelden gemaakt in uw ruimte die we samen bespreken en eventueel aanpassen.
  5. U ontvangt een bijhorende offerte.
  6. Wij komen een opmeting ter plaatse doen om de uitvoeringstekeningen correct uit te werken.
  7. Wij leggen stalen voor ter goedkeuring, wij geven advies, u kiest.
  8. Ons plaatsingsteam plaatst de haard.
  9. Onze gespecialiseerde schrijnwerkers plaatsen het maatwerk de dag nadien.
  10. Het schrijnwerk wordt met zorg uitgevoerd. De plaatsing van de haard en de afwerking wordt uitgevoerd op 2 à 3 dagen.

Aangepaste openingstijden

In de maanden mei, juni, juli & augustus zijn we open op zaterdag van 10:00 tot 13:00