Ballet haarden

HOUTHAARDEN

Ontdek de magie van echt vuur in uw woning. Of u nu valt voor de authentieke charme van een inbouwhaard, de combinatie van sfeer en efficiëntie van een inzethaard, of de prominente schoonheid van een voorzetkachel; elke keuze biedt een unieke ervaring en ambiance. Ontdek hieronder meer!


Wij werken met Altech, Barbas, B&G, Contura, Hoxter, Jidé, M Design, Morso, Saey,  Rais & Varde.

ecka 90 40 40 grafenau 01

HOUTHAARDEN - INBOUW

Ontdek onze inbouw houthaarden, perfect voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ervaar de ongeëvenaarde charme van een echt houtvuur, zichtbaar door een grote ruit voor een indrukwekkend vlammenspel. Kies voor liftdeurhaarden voor een optimale sfeer met open glas of geniet van hoger rendement bij gesloten glas. Plaats het zelf of laat het over aan onze experts.

uka 69 48 69 51 kirchardt 01

HOUTHAARDEN - INZET

Zoek je de charme van een open haard gecombineerd met de efficiëntie van een houtkachel? Overweeg dan een inzethaard. Deze is niet alleen ideaal als vervanging voor je huidige inzethaard, maar biedt ook meer rendement dan een traditionele open haard. Geniet van een zuinige, sfeervolle warmtebron in je woonruimte.

RAIS 700 Interior Glas scaled

HOUTHAARDEN - VRIJSTAAND​​

Ontdek onze houthaarden en voorzetkachels: de perfecte combinatie van stijl en efficiëntie. Of u nu gaat voor modern of klassiek, onze collectie biedt diverse vormen en kleuren die moeiteloos opgaan in elk interieur. Naast een hoge rendement en zuinigheid, geniet u van een comfortabele stralingswarmte. Overweeg een afwerking met speksteen voor een langdurige en gelijkmatige warmteafgifte. Uw interieur verdient een sfeervolle blikvanger!

NEXO 100 Scene 01 Landscape v6

Aangepaste openingstijden

In de maanden mei, juni, juli & augustus zijn we open op zaterdag van 10:00 tot 13:00